Жіночі сорочки від byMe — спонукають осмислювати минуле, аби творити майбутнє

Вишиті сорочки жіночі зберігають пам’ять народу. Здавна вони були основною частиною гардероба українок, крізь які передавали родинні й національні традиції. Жіноча сорочка була подарована ще дитині й залишалася з власницею на все життя. byMe — бренд одягу з сенсами. Тож ми не могли пройти повз сенси вишитої сорочки. От тільки говоримо не про квіткові орнаменти чи вишивки, а про саму її глибинну ідею. Кожної колекції ми переосмислюємо класичну вишиту сорочку й створюємо річ, орнаменти якої будуть зберігати щось нове. Творити й відроджувати колективну пам’ять народу. Яка вона — вишита сорочка жіноча з нової колекції? Розповідаємо далі. 

Вишита сорочка жіноча byMe

 

Вишита сорочка жіноча з колекції «Мистецький арсенал»: сенси й ідеї 

 

Нова вишита сорочка жіноча є частиною колекції «Мистецький арсенал» — дропу, в якому закликаємо осмислювати минуле, аби творити майбутнє. Колекція, створена в співробітництві з Мистецьким арсеналом, розповідає про його історію й діяльність.

 купити сорочку жіночу byMe

Основною для неї стала концепція триєдности — трьох етапів існування Мистецького арсеналу:

тезадавній монастир, 
тезамілітарі XX століття, 
тезамистецтво сьогодні. 

Мистецький арсенал є флагманом сучасної української культури. Проте він би не був таким, якби не минуле — осмислене й шановане. Купити жіночу сорочку з колекції «Мистецький арсенал» — це обрати осмислювати своє минуле як крізь форму речі, так і крізь її змісти. 

  1. Брендові сорочки з колекції створили об’ємними, трохи нижче стегна. Рукави класичні, також об’ємні, проте вирізняються довгими манжетами. Спереду сорочка має ґудзики, а ще — асиметричний комірець. Створили її пісочної барви. Стильні жіночі сорочки є переосмисленням столітньої форми й збереженням ідеї.
  2. Жіночі літні рубашки репрезентують давні часи монастиря. На рукавах зобразили квіти зі старовинної кахлі, яку разом з іншими вишили на застібці. Ці кахлі були знайдені дослідниками на території сучасної будівлі Мистецького арсеналу. Тож орнаменти цієї сорочки закладають у пам’ять народу історію одного з найпотужніших мистецьких і історичних осередків сучасности. 

Ми, виробник одягу byMe, віримо, що творити майбутнє можна, лише спираючись на минуле. Як і в те, що українцям необхідно знати про власну історію й культуру. Колекція «Мистецький арсенал», а зокрема, вишита сорочка жіноча з неї, утверджують ці спонуки. 

Як і чому варто купити сорочку жіночу? 

Купити сорочку жіночу з колекції «Мистецький арсенал» — це обрати річ, що не лише закохує, а й спонукає замислитися. Поцікавитися, дізнатися й дослідити. Для нас це річ, що репрезентує український бренд одягу byMe, як жодна інша, 

Як купити вишиту сорочку з колекції «Мистецький арсенал»?

тезаОбирай потрібний розмір і оформлюй замовлення тут — на byme.ua; 
тезаПиши в соціальні мережі бренду, аби придбати річ; 
тезаЗавітай до шоуруму byMe за адресою Хрещатик, 46. Тут завжди чекаємо тебе на примірку з 11:00 до 20:00.