Лонгсліви з колекції «Мистецький арсенал» репрезентують минуле крізь призму сучасности

Лонгсліви жіночі — ті невіддільні елементи гардероба, крізь які у кожній колекції ми ділимося цінним. Бренд одягу з сенсами, byMe — це простір важливих змістів, історії української культури й мистецтва. Разом із цим у byMe ми завжди говоримо про рефлексію. Такою рефлексією є й колекція «Мистецький арсенал». У ній ми показуємо історію Мистецького арсеналу та її відгомін у роботі інституції сьогодні, спонукаємо знайомитися й утверджуємо думку, що творити майбутнє неможливо без осмислення минулого. Саме про це колекція «Мистецький арсенал». Основною для неї обрали концепцію триєдности — давній монастир, мілітарі минулого століття й мистецтво сьогодні — трьох історичних етапів існування арсеналу. Яким із них натхненний кожен лонгслів? Купити їх — це розповісти про сенси стародавнього монастиря. 

купити лонгслів жіночий

 

Чому варто купити лонгслів жіночий з колекції «Мистецький арсенал»? 

 

Купити лонгслів жіночий з колекції «Мистецький арсенал» — це презентувати минуле крізь призму сучасности. Довгі футболки жіночі стали частиною етапу монастир — це найдавніша форма існування Мистецького арсеналу. Водночас вона має дуже тісний зв’язок із сьогоденням. Саме про нього лонгсліви з колекції. На них ми зобразили різні артефакти, частинки оздоблення й історичних пам’яток, знайдених на території арсеналу. Кожна з них цінна історична. І кожна з них цінна сучасністю. Адже саме сьогодні люди Мистецького арсеналу бережуть пам’ятки — це їхня величезна праця. Ці ж пам’ятки формують колекцію арсеналу — це натхнення для юних митців і мисткинь. Яку купити кофту жіночу вдасться в колекції, розповідаємо далі. 

тезаНапівпрозора футболка на довгий рукав. На ній ми зобразили орнамент викиду — це маленькі частинки, з яких люди Мистецького арсеналу збирають цілу річ. Річ, орнамент якої згодом назвемо строкатістю. Така робота — це надзвичайно цінна й кропітка праця. 
тезаБрунатний Лонгслів із вирізом на один рукав. Його створили трендової форми, у яку заклали й важливий сенс. Лонгслів прикрашають старовинні шахи XVII століття — знахідка рідкісна для Києва, а отже цінна. До лонгсліва також створили незвичний аксесуар — строкаті рукавички. 

 

Жіночі лонгсліви від byMe: з чим поєднувати? 

 

Жіночі лонгсліви стануть чудовою основою будь-якого поєднання. Загалом базовий лонгслів жіночий, кожен із них створений пасувати до різних стилів і настроїв, аби ділитися сенсами ти змогла завжди. У колекції «Мистецький арсенал» поєднуй лонгслів-сіточку з футболкою, комірцем, спідницею і сатиновим топом. А лонгслів на один рукав — із рукавичками чи спідницею. Водночас пам’ятай, що кожен із них є гарним варіантом до твоїх улюблених джинсів чи куртки. 

Як купити жіночі кофти недорого? 

тезаПереглядай їх на byme.ua в розділі «лонгсліви»: обирай потрібний розмір і оформлюй замовлення в один клік. 
тезаЗавітай у магазин брендового одягу ™ byMe за адресою Хрещатик, 46: приміряй річ, що до вподоби, і створюй поєднання з нею.