Футболка з нової колекції — річ, що знайомить із сенсами української історії, культури й мистецтва

Жіночі футболки — це базова й навіть невіддільна частина гардероба. З роками попит на них не зменшується, як і наше бажання створювати речі, значно більші за просто одяг. Брендові футболки жіночі від ™ byMe — це базова й невіддільна, а разом із цим змістовна частина гардероба. У кожній колекції ми обираємо футболку, як форму, аби передати крізь неї цінні сенси. У кольорах, вишивках і маленьких деталях відтворюємо важливе. Так купити жіночу футболку стає вибором розділити нашу місію й закохувати в українське. А з такою універсальною річчю це перетворюється на стиль життя. 

Купити футболку жіночу з сенсами

 

Купити футболку жіночу з сенсами: про що вона? 

 

У новій колекції зможеш купити футболку жіночу з сенсами Мистецького арсеналу. Колекція не лише натхненна діяльністю Мистецького арсеналу, а й створена у співпраці з простором. Тож брендові футболки жіночі з неї розкажуть про його історію й цінність діяльности. Основною для колекції стала концепція триєдности — трьох історичних станів існування арсеналу:

тезадавній монастир, який передаємо крізь вишивки історичних пам’яток,
тезамілітарі минулого століття, відтворене крізь ідею стриманости, 
тезамистецтво сьогодні, показане крізь колекцію арсеналу й картини українських художників. 

Про що ж розповість футболка з сенсами і яка вона? 

  1. Брендовий одяг byMe створений розкривати сенси й закохувати. Таким сенсом для футболки з нової колекції стали часи монастиря. Монастир — найдавніша форма існування Мистецького арсеналу. У колекції її показуємо крізь історичні пам’ятки й артефакти, знайдені на території арсеналу. Футболки бренду byMe з колекції «Мистецький арсенал» прикрашає курочка. Її для оздоби одягу взяли зі старовинної тарелі. 
  2. Футболки українського виробництва byMe закохують не лише сенсами, а і якістю й зручністю. Футболку створили об’ємного крою, білої барви. У її складі 95% бавовни й 5% еластану — для твого комфорту. На власному українському виробництві ми доклали всіх зусиль, аби футболки жіночі купити було приємно й вони залишилися з тобою надовго. 
  3. Футболки від виробника byMe несуть цінні сенси. Разом із тим вони покликані творити змістовні поєднання. До футболки з колекції «Мистецький арсенал» обирай фактурний комірець. На ньому зобразили старовинну кахлю. Крізь вишивку продовжуємо зберігати й поширювати сенси давнього монастиря. Також футболку поєднуй із лонгслівом-сіткою. На ньому зобразили викид — окремі частинки артефактів. 

 

Як купити стильні футболки жіночі від byMe?

 

купити стильні футболки жіночі від byMe

Стильні футболки жіночі від byMe цінні тим, що розкривають важливі історії. Стають носієм цінного сенсу. Купити їх зможеш двома способами:

тезапереглядай футболки й речі до них тут — на byme.ua. Оформлюй замовлення й очікуй на нього найближчим часом, 
тезазавітай у магазин ™ byMe в Києві за адресою Хрещатик, 46. Приміряй футболку, створи поєднання й обери ті, що пасують найбільше. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.